Om os

DITTES HJEMMESERVICE • Møgelbjergvej 34, 9310 Vodskov • Tlf: +45 6069 9310 (hverdage 8-16) • E-mail: (klik her)

DITTES HJEMMESERVICE

Dittes Hjemmeservice tilbyder hjælp i hele det sydlige Vendsyssel og det nordlige Himmerland

DITTES HJEMMESERVICE

Dittes Hjemmeservice er et hjemmeservicefirma, ejet og administreret af Ditte Borrisholt. Vi tilbyder hjælp i hele det sydlige Vendsyssel og det nordlige Himmerland.

Vi tilbyder hjælp til hverdagen, så du kan bruge din tid på andre ting. Ingen opgave er for lille - og har du meget store opgaver, der skal løses, så finder vi også ud af dét.

KVALITET

Kvalitet er vores varemærke, og vi værner om vores ry og omdømme. Derfor leverer vi altid en kvalitet, som vi selv synes, vi selv kan stå inde for.

Spørger du os om hjælp til en opgave, som er udenfor vores evner og kompetencer, får du klar besked - vi forsøger ikke at sælge dig "en vare, vi ikke har". Til gengæld vil vi gerne hjælpe dig med at finde en kvalificeret VVS'er, elektriker - eller hvad du nu end måtte have brug for.

Men uanset opgavens art og størrelse, gælder det altid om at præcisere opgavens omfang – for man kan levere nok så meget kvalitet, men hvis man leverer det forkerte, er alle de gode intentioner spildte. Derfor gør vi os ekstra umage med at aftale opgavernes omfang og mål med dig, så du ved, hvad du går ind til.

PROFESSIONEL SERVICE

Uanset hvordan, man vender og drejer tingene, er du som kunde dén, der i sidste ende skal betale vores regninger - og du skulle også helst gerne anbefale os til andre. Hos os får man derfor service for alle pengene.

Du vil altid blive mødt med venlighed, ansvarlighed, omsorg og smil - og af én, som har tid og lyst til at gøre tingene ordentligt, efter dine ønsker og eventuelle anvisninger.

Dittes Hjemmeservice er til for dig og ikke omvendt.

 

Se også:

Priser

Kontakt

 

DITTES HJEMMESERVICE

Dittes Hjemmeservice - hjælp til rengøring, havearbejde, handyman og IT

 

Hus • Have • Håndværk • IT

 

 

TELEFON

+45 6069 9310

Hverdage ml. 8- 16

E-MAIL

(klik her for at sende en e-mail)

NYHEDER

(klik her for få tips og tilbud)