Priser

DITTES HJEMMESERVICE • Møgelbjergvej 34, 9310 Vodskov • Tlf: +45 6069 9310 (hverdage 8-16) • E-mail: (klik her)

DITTES HJEMMESERVICE

PRISER

Hos Dittes Hjemmeservice værdsætter vi selv gennemskuelighed, så det tilbyder vi naturligvs også vores kunder.

 

Timeprisen for private er kr. 380,- inkl. moms, uanset hvad du ønsker hjælp med. I modsætning til mange andre, tager Dittes Hjemmeservice ikke betaling pr. påbegyndte HELE time, men kun betaling pr. påbegyndte HALVE time.

 

Læs også: Gavekort - giv et minde i gave

 

KØRSEL

Vi tager heller ikke penge for kørsel til- og fra din bopæl, hvis du bor max. 15 km fra Vodskov. Bor du længere væk, tager vi et kørselstillæg på 100 kr. inkl. moms for hver 15 km.

 

Ønsker du, at vi kører haveaffald på genbrugspladsen, kører ærinder for dig eller kører dig og dine dyr til dyrlægen, mm., koster det dig også kun timeprisen.

 

Læs også: Hyggeture - bare ud i det blå

 

MATERIALER

Vi medbringer også selv rengøringsmidler til rengøring, og de er indregnet i prisen. Ønsker du, at vi bruger nogle ganske særlige rengøringsmidler, så forventer vi dog, at du har dem selv.

 

Ønsker du hjælp med havearbejde eller håndværksmæssige opgaver, medbringer vi også det mest basale værktøj selv, men her er der større sandsynlighed for, at vi får brug for at låne noget af dit.

Ønsker du hjælp til noget, som kræver indkøb af materialer (maling, byggeprojekter eller lignende), kan du enten selv skaffe materialerne, eller vi kan købe dem for dig. I så fald vil materialeprisen blive 1:1 - dog vil vi tage betaling for den tid, vi bruger på indkøbet.

 

INDKØB AF NYT COMPUTERUDSTYR

Får du brug for at købe ny computer, mere hukommelse til computeren eller mere plads til dine ting, hjælper vi dig også gerne med det.

 

Men du betaler stadig kun for vores hjælp. Varerne køber du direkte fra forhandleren - vi hjælper dig blot med indkøbet. Det kunne f.eks. være ved at hjælpe dig med handle på Proshops hjemmeside eller køre i El-giganten for dig. Derved er det også dig, der får ret til forhandlerens eventuelle support, garantibetingelser, returret, mv.

 

RABAT

BoligJobOrdningen - bedre kendt som håndværkerfradraget eller servicefradaget - giver fortsat mulighed for fradrag for arbejdslønnen til forskellige ydelser.

 

Ordningen består af to ting:

 

  • Et fradrag på 6.000 kr. pr. person pr. år for arbejdsløn til serviceydelser – fx rengøring, handyman-hjælp og havearbejde. Dette fradrag ophører 1. januar 2017.

 

  • Et fradrag på 12.000 kr. pr. person pr. år for arbejdsløn til håndværksydelser til energiforbedringer og/eller klimatilpasning. Dette fradrag fortsætter efter 1. januar 2017.

 

Du kan læse mere om BoligJobOrdningen ved at klikke her.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

 

DITTES HJEMMESERVICE

Dittes Hjemmeservice - hjælp til rengøring, havearbejde, handyman og IT

 

Hus • Have • Håndværk • IT

 

 

TELEFON

+45 6069 9310

Hverdage ml. 8- 16

E-MAIL

(klik her for at sende en e-mail)

NYHEDER

(klik her for få tips og tilbud)